OVER ONS

Met onze expertise ontzorgen wij onze opdrachtgevers op het gebied van veiligheid en beveiliging tijdens aansprekende publieksevenementen, concerten en festivals. Ook zijn wij werkzaam in diverse televisiestudio’s om tijdens (live)programma’s en talkshows voor de veiligheid te zorgen.

Wie zijn wij

Met een duidelijke visie hebben wij aan het einde van 2022 besloten onze eigen beveiligingsorganisatie op te richten en ons specifiek te richten op veiligheid tijdens live- entertainment- en mediaproducties. Duurzame, eerlijke samenwerkingen gebaseerd op wederzijds respect, daar gaan we voor. Met ons hele team zijn wij een betrokken, betrouwbare en professionele partner voor veiligheid en beveiliging.


Henry Veerman & Wouter Spithorst

Waarin verschillen wij van andere beveiligingsorganisaties

Wij zijn anders dan veel reguliere beveiligingsorganisaties, mede doordat wij als oprichters dagelijks zelf op de werkvloer aanwezig zijn. Wij weten daardoor precies wat er zich allemaal afspeelt tijdens uw productie, hebben veel contact met u als opdrachtgever en kennen onze medewerkers persoonlijk. Hierdoor weten wij welke medewerker specifieke kwaliteiten bezit en kunnen zo de juiste medewerkers op de juiste posities inplannen tijdens uw productie.

 

Wij werken met vakmensen die vol passie en enthousiasme zeer gedreven hun werk uitvoeren. Dit zijn mannen en vrouwen met vele verschillende kwaliteiten op het gebied van beveiliging, brandveiligheid, verkeersveiligheid, evenementenzorg en Hospitality.

Neem contact met ons op en hopelijk mogen wij elkaar snel ontmoeten.

Safety And Security Group BV

De veiligheidexperts waar u op vertrouwt